Genvex varmegenvindingsanlæg ​til private

​Hos GLG Entreprise tilbyder vi Genvex varmegenvindingsanlæg til private med behov for ventilation i høj kvalitet. Vi dækker Agedrup, Odense, Kerteminde og generelt hele Danmark, hvor vi varetager såvel rådgivning som montering og service. Vi har mere end fem års erfaring med denne type anlæg og er derfor de helt rigtige at tage en snak med, hvis du ønsker et genvindingsanlæg.

Et Genvex-anlæg er en slags varmepumpe, som anvender den luft, der suges ud af din bolig og tilfører den frisk luft, som igen bliver pumpet ind i huset og giver et bedre indeklima og mulighed for regulering af temperaturen. Har du brug for kyndig vejledning og installation, tilbud og pris, hører vi gerne fra dig.

Hvad koster et Genvex anlæg?

Prisen kommer helt an på dit behov, størrelsen af din bolig og flere andre parametre. Vi kan stå for montering af din Genvex-varmepumpe og rådgive dig i, hvordan du anvender den og får mest muligt ud af din installation.

Vi er en klima- og bæredygtig virksomhed, der vægter dette meget højt. Genvex er en effektiv varmepumpe, der netop har til formål at udnytte den luft, der allerede cirkulerer og bruge den igen, så du får frisk luft og et godt indeklima. Det kører naturligvis med mindst mulig indsats i forhold til strøm, således at det ikke udleder unødvendig CO2.

Få et godt tilbud på dit Genvex-anlæg

Er du interesseret i at høre mere om Genvex og dets bæredygtige anvendelse af luften i din bolig, står vi klar til at hjælpe dig. Vi har erfaring og ekspertise, der gør, at vi kan klæde dig godt på til at træffe det rigtige valg.

Du kan kontakte os på telefon 61 55 55 60 eller på e-mail info@glg-entreprise.dk .