Luft til luft varmepumpe med et bæredygtigt afsæt

Overvejer du en luft til luft varmepumpe i din bolig for at optimere indeklimaet, og er du bosat i Odense, Kerteminde eller generelt på Fyn? GLG Enterprise er bosiddende i Agedrup og vi er specialister i varmepumper og genanvendelse af luften i dit hus, så du får en friskere luft og et optimeret klima, hvor der er rart at være og opholde sig. Hele tiden med udskiftning af luften.

Varmepumper kommer i flere former. Nogle af luft til vand, hvor en anden kan være luft til luft varmepumpe. da vi har et bæredygtigt afsæt, er det vores fornemmeste opgave at levere den rigtige til dine behov. Vi tilbyder installation af varmepumpe og fuld montering af varmepumpe til en billig pris.

Hvad koster en luft til luft varmepumpe?

Det kommer meget an på størrelsen af din bolig. Har du en relativt stor bolig, kræver det et større anlæg for at skabe det bedst mulige indeklima. Vi tilbyder også service på varmepumpe, hvorfor du får en samlet løsning hos os med montering og efterfølgende kontrol, så din luft til luft varmepumpe altid fungerer efter hensigten.

Vi har mere end fem års erfaring og rådgiver en lang række private boligejere omkring varmepumper. Med respekt og omtanke for miljøet leverer vi løsninger, der genanvender den allerede brugte luft i boligen og overfører såvel varme og køling, således at du kan regulere efter behov.

Få et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde af luft til luft varmepumper, er du velkommen til at tage fat i os. Så kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud og skræddersyr den mest optimale løsning til en god pris.

Kontakt os endelig på telefon 61 55 55 60 eller på e-mail info@glg-entreprise.dk.