Totalentreprise med det gode overblik

Har du brug for kompetent totalentreprise til at varetage den helt store ombygning, tilbyder vi hos (hjemmeside) at stå for både del- og hovedentrepriser for private og erhverv. Vi servicerer i hele dk, samt største delen af Norden.
Vi følger opgaven til dørs.

En typisk entreprise ser sådan ud, at vi står for den overordnede totalentreprise og er den faste kontaktperson, der samler trådene for dig, så du ikke skal bekymre dig om noget som helst. Vi står også for at trække de rigtige ressourcer ind til opgaven, hvad angår håndværkere.

Professionel totalentreprise ved nybyg og renovering

Skal du have nyt hus eller renoveret det gamle, tilbyder vi professionel totalentreprise med mange års erfaring. Det kan eksempelvis være montering af døre og vinduer, tag eller måske en ny tilbygning.

Der er mange muligheder, som du kan tage en snak med os om.

Søger du rådgivning i forbindelse med valg af byggematerialer eller udformningen af dit nye hus, er vi gerne behjælpelige. Vi har fokus på dine ønsker, krav og behov og kan levere den løsning, du går og drømmer om. Vi ser frem til at høre om dine tanker og idéer.

Rådgivning:

Til større entrepriser samarbejder vi med et rådgivende firma der kan sørge for det er de rigtige energi samt vægt beregninger der bliver lavet til dit projekt. Der vil også være mulighed for og få laver arkitekt tegnings materiale.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere om priser på renovering og totalentreprise, kan du altid kontakte os for at få et tilbud eller aftale. Vi tager en indledende snak med dig, så du får opført dit drømmehus. Tag kontakt til os på telefon 61555560 eller på e-mail